MANİSA / YUNUSEMRE - Hafsa Sultan İlkokulu

eTwinning ENGELSİZ MASALLAR PROJESİ SAADET ÜNSAL

ENGELSİZ MASALLAR PROJEMİZ

13-06-2021Projemizde Azerbaycan'da öğrenim gören öğrenciler ile ülkemizde özel çocuklarımızın iletişim kurması amaçlanmıştır. Azerbaycanlı akran kardeşlerimiz kendi ülkelerinin masallarını, özel öğrencilerimiz de kendi ülkelerinin masallarını dinleyip anlatarak karşılıklı iletişim ile engelleri aşıp birbirimizi tamamlamayı, masallar ve geleneksel müzikler aracılığıyla onlara hiç tanımadıkları dünyaların kapılarını açma, zihinlerinde her şeyin ulaşılabilir olduğu ve önlerinde hiçbir engel olmadığı algısını yaratabilmek hedeflenmektedir. Birbirlerini önceden tanımayan iki ülke arasındaki öğrenci grupları masal okumak ve masalı anlatmak gibi evrensel duyguları birbirlerine aktararak aradaki engellerini masal köprüsü ile kaldıracaklardır.

Yayın: 13.06.2021 - Güncelleme: 24.01.2023 12:30 - Görüntülenme: 4802