MANİSA / YUNUSEMRE - Hafsa Sultan İlkokulu

Mrt

BRAIN TEAM-3 eTwinning projesi kapsamında 3/B sınıfı öğrencilerimiz  GÜVENLİ İNTERNET ile ilgili kodlama  çalışması yaptılar.

Mrt

BRAIN TEAM-3 eTwinning projesi kapsamında 3/B sınıfı öğrencilerimiz   SYLLABLE AND WORG GAME  oyununu oynadılar.

Mrt

BRAIN TEAM-3 eTwinning projesi kapsamında 3/B sınıfı öğrencilerimiz   COLORFUL SQUARES GAME  oyununu oynadılar.

Mrt

BRAIN TEAM-3 eTwinning projesi kapsamında 3/B sınıfı öğrencilerimiz   SYLLABLE AND WORD GAME  oyununu oynadılar.

Mrt

Okulumuzda 3/B Sınıf Öğretmeni Saadet ÜNSAL ve öğrencileri , BRAIN TEAM-3 eTwinning projesini yürütmektedirler.

Mrt

Okulumuzda ikaz-alarm ve personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.

Ekm

Rehber Öğretmenimiz Adem YİĞİT, Yeşilay Manisa Şubesi gönüllüleri ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek tanıtım ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Her yıl Manisa genelinde düzenlenen '' Kodlama Haftası'', bu yıl ki etkinliği Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak gerçekleştirilecektir. Bizler de okulumuzda CodeWeek 2023 haftasını çeşitli etkinliklerle geçirdik. Öğrencilerimizle Code.org sitesi üzerinden blok tabanlı basit kodlama “Takımınızı seçin ve bir basketbol oyunu oynayın” aktivitesini, Scratch uygulaması ile Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl logosu ve müzik kodlamasını ve çeşitli bilgisayarsız etkinliklerle CodeWeek haftasını geçirdik. Ayrıca bu haftaya özel olarak okul panomuzu da düzenleyerek okulumuzdaki bütün öğrencileri bilgilendirerek, kodlama konusunda farkındalık oluşturduk.